Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Meggyesi Éva vagyok, „Az igazi a hazai” családi gazdaság megálmodója. Régóta dédelgetett álmom, hogy legyen egy saját Tanyánk, ahol helyben termeszthetem szeretett zöldségeimet és gyümölcseimet, hogy aztán azok feldolgozásával, kézműves lekvárok, szörpök, chutneyk, szószok formájában, üvegbe zárhassam fantasztikus ízeiket, hatóanyagaikat, természetes vitaminjaikat.  És most végre eljött ennek is az ideje! 
Örömmel és szeretettel jelentem be Nektek, hogy „Az igazi a Hazai néven, útnak indítottam manufakturánkban készülő termékcsaládunkat! 


Termékeink sajátossága, hogy
a termékkínálat idényszerű, annak megfelelően, milyen zöldségnek/gyümölcsnek van érési ideje a Tanyánkon. A kézi szüretelést követően, az alapanyag minőségének megfelelően ízesítünk, főzünk, szárítunk, savanyítunk annak érdekében, hogy a Ti konyhátokba már a nagyanyáinktól ismert ízvilág és megszokott minőség kerüljön.

 

ÉS hogy miért válaszd „AZ IGAZI a Hazai” termékcsaládot?  

  • Mert saját Tanyánkon megtermesztett és szedett alapanyagokból készítjük a termékeket, így pontosan tudod, hogy kitől mit rendelsz.
  • Mert a tőlünk vásárolt termékek frissek, idénynek megfelelőek, egészségesek, mert vegyszereket nem használunk és az előállítás során sem kerül a termékekhez hozzáadott mesterséges tartósítószer, adalékanyag, illetve színezék. 
  • Mert hagyományos eljárással, kézzel készítjük minden egyes üvegünket, a szörpök, lekvárok hőkezeléssel, szárazdunszttal kerülnek tartósításra.
  • Mert vásárlásoddal támogatod a helyi, magyar termelőket, cserébe a legjobb minőségű terméket kapod tőlünk. Tudod, „Az igazi a hazai”
  • Webshopunkból házhoz rendelheted termékeinket, így bevásárlás helyett jöhet az „énidő”!
Az oldal tetejére