Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Savanyításról röviden

Savanyításról röviden

2021. 12. 21. 20:19:17
Az növények savanyítása világszerte elterjedt módszer. Nálunk is számos savanyított termék érhető el.
Az áfonyáról röviden

Az áfonyáról röviden

2021. 11. 10. 10:00:00 Az igazi a hazai csapata
A fekete áfonya a hangafélék családjába tartozó gyümölcstermő növény, melynek számos felhasználási területe van és nagyon sok egészségünkre ható hatása...
Szelídgesztenye

Szelídgesztenye

2021. 11. 08. 11:45:00 Az igazi a hazai csapata
A közeljövőben ültetésre kerülnek a gesztenyefák, íme egy- két információ erről a csodás fáról!
Mi is a rebarbara?

Mi is a rebarbara?

2021. 11. 17. 21:11:52
A rebarbara akkor most gyümölcs vagy zöldség?
Lekvár készítés

Lekvár készítés

2021. 08. 09. 11:00:00
Lekvár készítésről röviden, hogyan kezdjük el? Hogyan készítsünk isteni lekvárokat?
Az eperről röviden

Az eperről röviden

2021. 08. 02. 14:00:00
Az eper egy szinte bárhol termeszthető gyümölcs (de gyümölcs egyáltalán?), mely tökéletes alapanyag lekvárhoz, szörpökhöz
Hogyan készülnek termékeink?

Hogyan készülnek termékeink?

2021. 06. 16. 15:00:00 Az igazi a hazai csapata
Nyerj egy kis betekintést abba, hogy milyen elájrási módokkal készülnek a termékeink!
Az oldal tetejére