Blog

Savanyításról röviden
2021. 12. 21. 20:19:17
Az növények savanyítása világszerte elterjedt módszer. Nálunk is számos savanyított termék érhető el.

Az áfonyáról röviden
2021. 11. 10. 10:00:00
Az igazi a hazai csapata
A fekete áfonya a hangafélék családjába tartozó gyümölcstermő növény, melynek számos felhasználási területe van és nagyon sok egészségünkre ható hatása...

Szelídgesztenye
2021. 11. 08. 11:45:00
Az igazi a hazai csapata
A közeljövőben ültetésre kerülnek a gesztenyefák, íme egy- két információ erről a csodás fáról!

Lekvár készítés
2021. 08. 09. 11:00:00
Lekvár készítésről röviden, hogyan kezdjük el? Hogyan készítsünk isteni lekvárokat?

Az eperről röviden
2021. 08. 02. 14:00:00
Az eper egy szinte bárhol termeszthető gyümölcs (de gyümölcs egyáltalán?), mely tökéletes alapanyag lekvárhoz, szörpökhöz

Hogyan készülnek termékeink?
2021. 06. 16. 15:00:00
Az igazi a hazai csapata
Nyerj egy kis betekintést abba, hogy milyen elájrási módokkal készülnek a termékeink!